dinsdag 20 december 2011

design is ook met kerst heel fijn

deze keer een gastschrijver met leuke items over design artikelen voor in en rond het huis.

Kerstcadeau: Drie keer design

Te druk. Geen ideeën. Of gewoon te lang uitgesteld. Het kan de beste overkomen om op het laatste moment nog kerstinkopen te moeten doen, dus geen paniek. Hier volgen drie originele ideeën voor een kerstcadeau in stijl.Voor een ander, of natuurlijk gewoon voor jezelf!



Design idee 1: De afvalemmer

Misschien niet direct het cadeau waar je aan denkt voor de kerst, maar daarom is het juist origineel. En helemaal als het een design afvalemmer is, in een hipp e kleur zoals die van Wesco. Deze afvalemmer met retro uitstraling is leuk voor zowel dames als heren en is eigenlijk zo mooi dat hij gewoon in het zicht neergezet kan worden.



 Design idee 2: De brievenbus

Uitgekeken op die saaie brievenbus van lelijk groen plastic? Of is iemand anders uit je omgeving toe aan een nieuwe? Misschien wist je het nog niet, maar tegenwoordig bestaan er ook hele mooie brievenbussen. En wil je iemand extra verrassen, dan is het wellich t een leuk idee om de brievenbus inclusief post cadeau te doen, met mooie gelukwensen voor de kerst en het nieuwe jaar.



 Design idee 3: De vuurkorf

Met dit cadeau maak je letterlijk en figuurlijk een warme indruk. Een vuurkorf of vuurschaal maakt van iedere tuin of terras een sfeervolle plek om te relaxen, ook in de winter. Gezellig met familie of vrienden onder het genot van een glühwein van elkaars gezelschap én de warmte genieten. Zo kom je de winter natuurlijk wel door.



Hopelijk heb je met deze ideeën toch nog inspiratie op gedaan en sta je deze kerst niet met lege handen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
^

Powered by BloggerDorresteijn Design by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License